marți, ianuarie 18, 2022

Cum copiază PNL-ul semnăturile de la LOCALE la PARLAMENTARE

Știre de senzație, via dreapta liberală!!Partidul Național Liberal a depus la Biroul Electoral Central listele cuprinzând un număr de 722.681 de semnături din partea românilor, pentru susținerea candidaților liberali la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

Cum copiază PNL-ul semnăturile de la LOCALE la PARLAMENTARE

Știre de senzație, via dreapta liberală!!Partidul Național Liberal a depus la Biroul Electoral Central listele cuprinzând un număr de 722.681 de semnături din partea românilor, pentru susținerea candidaților liberali la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Printre ele, și ale doljenilor.După o puricare amănunțită a semnăturilor depuse ar sări însă în ochi și… senzaționalul: majoritatea sunt făcute pe genunchi. Căci liberalii destoinici și cu imaginație de oltean au purces la a strânge semnături în alt mod. Unul mai confortabil și cu mai puțină, spre deloc, bătaie de cap: la “una mică” pe la terasele craiovene unde, înarmați cu două pixuri (evident, ca să nu deranjeze globul ocular al analiștilor BEC) dau cu copy-paste la semnăturile de la locale.Cu un pix copiază datele, cu celălalt semnează. Să iasă la număr și cât mai multe să fie, să aibă cu ce electorat numeros și fidel să se laude! Mai contează că vorbim acum de parlamentare??!!Cam la asta se rezumă respectarea legii și moralitatea liberală atât de trâmbițată de liderii doljeni!

Publicată de Babau.ro pe Joi, 22 octombrie 2020

Printre ele, și ale doljenilor.După o puricare amănunțită a semnăturilor depuse ar sări însă în ochi și… senzaționalul: majoritatea sunt făcute pe genunchi.

Căci liberalii destoinici și cu imaginație de oltean au purces la a strânge semnături în alt mod. Unul mai confortabil și cu mai puțină, spre deloc, bătaie de cap: la “una mică” pe la terasele craiovene unde, înarmați cu două pixuri (evident, ca să nu deranjeze globul ocular al analiștilor BEC) dau cu copy-paste la semnăturile de la locale.

Cu un pix copiază datele, cu celălalt semnează. Să iasă la număr și cât mai multe să fie, să aibă cu ce electorat numeros și fidel să se laude!Mai contează că vorbim acum de parlamentare??!!

Cam la asta se rezumă respectarea legii și moralitatea liberală atât de trâmbițată de liderii doljeni!

Latest news

Related news