luni, mai 16, 2022

OVIDIU FLORI CANDIDEAZĂ DIN NOU LA PRIMĂRIA IȘALNIȚA

Nu pentru că i-ar lipsi duelurile cu justiția, aceeași justiție care i-a îngrădit în primăvara acestui an dreptul de a-și exercita atribuțiile de primar, nici din vreun interes politic.

Ovidiu Flori a decis să se ia la trântă cu A.N.I. din orgoliu. Orgoliul primarului privat de comunitatea căreia i s-a dedicat, pentru care s-a zbătut, pentru care a făcut mult și multe. Orgoliul omului rănit de nedreptatea ce-l ține departe de proiectele pentru Ișalnița și-l face neputincios în fața oamenilor care au găsit la el, primarul lor, înțelegerea și dedicarea de care aveau nevoie.
Ovidiu Flori nu se lasă. Pentru că, spune el, Ișalnița nu-l lasă. Și nu se lasă dus cu ușurință, fără a uza de tot ce-i permit legile în vigoare să facă. Nu se împacă cu nedreptatea, pentru că nedreptatea va lovi crunt în ceea ce iubește mai mult: Ișalnița.
“Scopul scuză mijloacele. Și dacă scopul este să duc Ișalnița acolo unde mi-am propus s-o duc în urmă cu 8 ani, atunci mă voi folosi de toate pârghiile și potecile legale pentru a reuși acest lucru. Nu contează câte alte procese vor mai fi, câte lupte surde cu un sistem ingrat voi mai purta atâta vreme cât voi avea ișalnițenii mei alături. Voi candida și voi câștiga nu din mândrie, ci pentru că am cu ce gira: realizările mele de până acum, Ișalnița de azi”, a declarat pentru babau.ro Ovidiu Flori.
Reamintim faptul că, Ovidiu Flori a fost găsit incompatibil de către Agenția Națională de Integritate (ANI) după ce în anul 2009, pe vremea când ocupa funcția de Viceprimar, a fost delegat de Consiliul Local al Comunei Ișalnița să înființeze o societate comercială care se ocupa cu introducerea cablului TV în localitate, societate care nu și-a desfășurat niciodată activitatea.

Latest news

Related news