marți, mai 17, 2022

Protest spontan în fața Primăriei din Ișalnița

Sute de oameni s-au strâns în această seară în fața Primăriei din Ișalnița pentru a protesta împotriva Hotărârii pronunțate astăzi de către Judecătoria Craiova prin care a fost respins dosarul de candidatură al lui Ovidiu Flori și a fost anulată Hotărârea Biroului Electoral de Circumscripție Ișalnița de admitere a candidaturii.

Mâhniți de decizia instanței și neputincioși în fața voinței justiției, cu lacrimi în ochi, locuitorii comunei Ișalnița au strigat în cor ,,Ne vrem Primarul înapoi!”.

Oamenii nu își pot explica de ce tocmai omul care a arătat că se poate, care a transformat Ișalnița într-o localitate europeană și care a muncit neîntrerupt pentru binele fiecăruia dintre ei este acum pus în situația de a nu mai putea candida la funcția de Primar. Și asta în condițiile în care mai mulți primari din țară au câștigat, în dosare identice, dreptul de a candida.

De ce tocmai la Ișalnița?

Pentru a-i liniști pe oameni și pentru a atenua disperarea care i-a mânat în stradă, a venit în fața lor Ovidiu Flori, primarul care s-a luptat să arate adevărul unei justiții care a ales să administreze dreptatea mai degrabă filosofic. Părerile de rău, lacrimile și revolta oamenilor este, poate, cea mai grea sentință pentru Primarul care a depus toate eforturile pentru binele comunității care l-a ales. Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă. Aceasta poate fi atacată cu apel în termen de 24 de ore de la pronunțare.

Latest news

Related news